>..MerVisH..< Lokum Gibi Admin Merve
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 28 Nerdensin hepsici : gülçincilerin olduğu yerden _hepsi puan_ : sanal hayvan : hangi takımlısın? : fenerbahçe hangisi: : ruh hali : Kayıt tarihi : 26/10/08
| Konu: seni seviyorum demek isterdim Ptsi Ara. 08, 2008 1:10 pm | |
| seni seviyorum demek isterdim ölesiye bir duyguyla, taparcasına dil dökmek ve saçlarım ağarmadan söylemek isterdim
seni sarmak isterdim sonsuzlukla delicesine sevmek bir sarhoş gibi adını sayıklamak ve bağırarak kollarında ölmek isterdim gülüm...
AHMET KUTSİ TECER | |
|
EmO_GirL Mod Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 230 Yaş : 29 Nerdensin hepsici : Viyana _hepsi puan_ : sanal hayvan : hangi takımlısın? : FenerBahçe ruh hali : Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: seni seviyorum demek isterdim Salı Ara. 09, 2008 7:40 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 28 Nerdensin hepsici : gülçincilerin olduğu yerden _hepsi puan_ : sanal hayvan : hangi takımlısın? : fenerbahçe hangisi: : ruh hali : Kayıt tarihi : 26/10/08
| Konu: Geri: seni seviyorum demek isterdim Perş. Ara. 11, 2008 6:23 pm | |
| | |
|
kübra_hepsi SüPer Moderatör
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 29 _hepsi puan_ : sanal hayvan : hangi takımlısın? : fenerbahce & besiktas hangisi: : ruh hali : Kayıt tarihi : 30/09/08
| Konu: Geri: seni seviyorum demek isterdim Perş. Ara. 11, 2008 9:01 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: seni seviyorum demek isterdim Perş. Ara. 11, 2008 10:36 pm | |
| | |
|