>..MerVisH..< Lokum Gibi Admin Merve
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 28 Nerdensin hepsici : gülçincilerin olduğu yerden _hepsi puan_ : sanal hayvan : hangi takımlısın? : fenerbahçe hangisi: : ruh hali : Kayıt tarihi : 26/10/08
| Konu: gökhan keser hepsiye ne dedi? Cuma Kas. 14, 2008 10:40 pm | |
| boonsweet dergis röportajı
gk:hepsi kızlarıyla çalışmak açıkçası çok zevkli ve eğlenceli onlarla bir film yapmak çok güzel benim için. şu son zamanlarda bu çekim hiçde yorgunluk vermiyor özellikle cemre beni çok güldürüyor stres falan kalmıyor r bs: biraz ipucu alalım mı film için ? gk: şunu söyleyebilirm ki gerçekten güzel bir film olucak bs:hepsi kızlarıyla çalışmak nasıl bir duygu ? gk: işte dediğim gibi çok eğleniyorum iyiki böyle bir projede bende varım | |
|
kübra_hepsi SüPer Moderatör
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 29 _hepsi puan_ : sanal hayvan : hangi takımlısın? : fenerbahce & besiktas hangisi: : ruh hali : Kayıt tarihi : 30/09/08
| Konu: gökhan keser hepsiye ne dedi? C.tesi Kas. 15, 2008 1:42 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 28 Nerdensin hepsici : gülçincilerin olduğu yerden _hepsi puan_ : sanal hayvan : hangi takımlısın? : fenerbahçe hangisi: : ruh hali : Kayıt tarihi : 26/10/08
| Konu: Geri: gökhan keser hepsiye ne dedi? Salı Kas. 25, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
erenci_kübi ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 28 _hepsi puan_ : sanal hayvan : Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: gökhan keser hepsiye ne dedi? Çarş. Kas. 26, 2008 8:09 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: gökhan keser hepsiye ne dedi? C.tesi Kas. 29, 2008 4:49 pm | |
| | |
|
yoshy ve sultan Co Admin
Mesaj Sayısı : 305 Yaş : 28 Nerdensin hepsici : Corum _hepsi puan_ : sanal hayvan : hangi takımlısın? : Besiktas hangisi: : Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: gökhan keser hepsiye ne dedi? Cuma Ara. 12, 2008 3:21 pm | |
| bende sagol deyim :D sagol canim | |
|